Patricia Vernout

Hallo, ik ben Patricia Vernout. Na een zonnig en leerzaam leven van ruim  8 jaar op het blij-tropische eiland Curaçao  ben ik weer geland in Haarlem and ready for the next take-of! Klaar voor de doorstart in verdieping van Body &  Mind Moments.

Vanuit de CIOS-opleiding uit mijn jeugdige jaren – de puurheid van dansen en bewegen  als dansdocente en Choreografe en  de voor mij onontbeerlijke link en vervolg naar het onderhouden van een gezond  & fijn lichaam , hebben veel  uitbreiding en verdieping in kennis en toepassingen ervan,  de holistische benadering en bewegen vanuit jezelf tot gevolg gehad ….

De opleidingen in Thaise yogamassage-technieken en voetreflexmassages, zijn een fantastische toevoeging aan de excentrische bewegingen/oefeningen waarmee we tijdens de Pilates Yoga-lessen de spieren van de Corpus versterken. We combineren de flexibiliteit van ‘muscle & Mind’ en werken aan het uithoudingsvermogen ervan.

Doel is om de houding die jou past te herkennen en te versterken. Standvastiger te worden en steviger in je schoenen komen te staan.

Bewegen heeft alles te maken met blij zijn,positiviteit en vooruitgang. En dat is gewoon te vinden – in jezelf! En ik help je daar graag bij, op een luchtig positieve & ritmische manier.

Tarieven
10-lessenkaart 152 euro (4 maanden geldig)
Jaartarief per maand 49,50 (4 maanden geldig)
Losse les 17,50 euro

Voor vragen of meer informatie over activiteiten:
E: aantwater@gmail.com

T: 06 83922844