Qi Gong

Inhoud van de Qi Gong lessen

We beginnen met deze Healing Tao lessen om ons lijf soepel te maken en stress te veranderen in opluchting. Het gaan openen van de energiebanen (meridianen) en het versterken van onze botten en pezen. We doen staande, zittende en liggende oefeningen. De zittende doen we op de stoel om dieper in organen en zintuigen te komen. Hoe jij deze gaat ondersteunen, gezonder maken en ziekte beter kunt voorkomen. Gaandeweg ontwikkel je dieper een bewustzijn van je organen, huid, vliezen en botten. Beleef dan het effect van gedachtes en emoties op je eigen fysieke lichaam. 

Je gaat ervaren hoe je organen en gevoelens ontkrampen, verzachten en zich versterken. Om het negatieve wat zich van buiten op je afkomt ook werkelijk buiten je te houden. En vervolgens het opgestapelde negatieve in jezelf te transformeren in positieve bruikbare energie. Leer ook jouw afweer- en immuunsysteem versterken zodat virussen en negatieve bacterieën minder vat op je krijgen. Je komt in contact met je innerlijke wezen en je gaat ervaren hoe je dit positief kunt beïnvloeden en evenwichtig kunt ondersteunen. 

Er is veel aandacht voor aarding van je bekken en buik waarmee je  stevig in het leven gaat staan. Leer de Chi(levensenergie) door je heen stromen en jezelf genezen! Je komt fysiek en emotioneel meer in balans. Als lichaam en geest tot rust komen, ontstaat er eindelijk eens ruimte voor persoonlijke en spirituele groei en … liefde. Deze lessen bieden je een weg om het leven in al zijn volledigheid kleur te gaan leven.

Als je Healing Tao doet dan werk je aan: 

  • geaard worden
  • meer lichaamsbewustzijn 
  • je immuunsysteem versterken                                     
  • meer power energie genereren
  • in contact komen met jouw gevoel
  • achter jezelf gaan staan, ook bij stress
  • zelfacceptatie, meer eigen waarde en respect
  • een natuurlijke ontspanning in je dagelijkse leven

De Qi Gong lessen worden gegeven door:

centrum: Sietske

noord: Johan

Zie voor lestijden op onze rooster.