Online Introductie Kundalini Yoga + Meditatie in 14 dagen

In Yogastudio BE wordt door verschillende docenten Kundalini Yoga gegeven. Dit is een zeer oude een zeer gevarieerde vorm van yoga en daarom geeft elke docent de lessen in zijn of haar eigen stijl. We zijn ook zeer blij met de deze variatie die de docenten bieden. Voor ieder wat wils.

Omdat het zo gevarieerd is, zijn mensen soms niet zeker of ze wel mee kunnen draaien met een les. Er is namelijk heel veel basiskennis die niet in 1 les uitgelegd kan worden. Daarom zijn we heel blij met de Online Introductie Kundalini Yoga Cursus van Guru Gian. Vooral als je al kundalini yoga lessen hebt meegemaakt en echt meer over de basis van kundalini yoga wil leren. De Cursus biedt je:

Module 1 – Welkom Bij De Training
Module 2 – Kundalini Yoga Uitgelegd
Module 3 – De Basistechnieken Van De Kundalini Yoga Beoefening
Module 4 – De Yogische Levenstijl
Module 5 – Kundalini Yoga & Meditatie Oefeningen (14 daagse training en ruim 12 uur lesmateriaal)
Module 6 – Je Eerste 40 Dagen Challenge
Module 7 – Verder Leren Over Kundalini Yoga

De cursus is juist ontwikkeld voor beginners die lekker zich willen verdiepen in de principes van kundalini yoga op hun eigen tempo en thuis. De Kundalini Yoga Club heeft ook een eigen community online waar je met gelijkgestemden in contact kan komen.

Guru Gian is een zeer ervaren docent, hij beoefent al meer dan 15 jaar kundalini yoga en schrijft regelmatig blogs over kundalini yoga. Hij is zeer bekend in Nederland en geliefd bij vele kundalni yogi’s in binnenland en buitenland door zijn eigentijdse en toegankelijke stijl.

lees meer hierover