Nadia Onderstal

Nadia Onderstal / Akasha Geet Kaur
Kundalini Yoga

Mijn naam is Nadia, Akasha Geet Kaur heb ik als prachtige naam vanuit de kundalini traditie erbij ontvangen.

Mijn passie voor yoga heeft in kundalini krachtige wortels geschoten en vanaf nu deel ik dit graag met jou. Via kundalini coaching heb ik ontdekt hoe bijzonder het is om deze oefeningen gericht toe te passen en door te geven.

Om tijdens mijn leerproces door te mogen geven wat deze oefeningen mij al gebracht hebben …is onvoorstelbaar prachtig. Want heel eerlijk met duizenden sets, die als volledige kriya 40 tot 1000 dagen uitgevoerd kan worden en ook dan steeds iets nieuws aan inzicht schenkt, blijft er nog veel op deze expeditie te beleven.

Deze gevarieerde vorm van yoga geeft onvoorstelbaar veel mogelijkheden om jezelf compleet te ontdekken. Leer jezelf en jouw lichaam beter kennen. Versterk met kundalini yoga oefeningen jouw verbondenheid in beweging, ervaar de magie door de dag van je af te schudden en focus op pure aandacht voor jezelf door rust.

Wil je meer ontspanning? Beter slapen? Meer focus? Ontdekken hoe het is om echt tijd in jezelf te investeren …of kies je ervoor om het cadeau te geven… misschien wel aan jezelf? Ervaar hoe het is om door inspanning, pure ontspanning te voelen.

Waar gaat jouw waakvlammetje (weer) vurig door branden en vind jij jouw vertrouwen, kracht en energie voor wat er wel mogelijk is.

Kom jij ontdekken wat het verschil voor en na kundalini yoga oefeningen voor jou is? Hoe het voelt om je onder te dompelen in een ontdekkingsreis binnen jezelf. Een route te ontdekken via fysieke oefeningen, met bewuste adem, meditatie en mantra’s.

Deze lessen van 90 minuten zijn inclusief thee en lekkers om wat je hebt ervaren te delen …of nog even heerlijk een momentje stil te zijn, voordat je weer naar buiten gaat.

Mijn reis blijft vol fascinerende wendingen, uitdagingen, plot twist en verrukkelijke momenten waar ik me graag door laat verrassen. De hoogte en diepte punten voelen zich meer en meer geaccepteerd, waardoor ik intens geniet, sprankel en het allerliefst een enthousiaste lach deel.

Binnenkort komt mijn website online www.nadifeel.nl de naam nadi staat voor levenskracht, wat je voelt stromen als je lekker in je vel zit.

Stuur je me een berichtje als je mee wil doen? Neem zeker contact op als je meer vragen hebt:

06- 11585811 of stuur een e-mail naar nadifeel@outlook.com

Lessons in English: I am available for teaching in English, multi lingual lessons in Dutch and English are an option

Tarieven

Proefpakket             €   25,00 (3 lessen)
Losse les                   €   15,00
Tienrittenkaart       € 130,00 (4 maanden geldig)

Privéles               prijs op aanvraag

Huishoudelijke Informatie

  • Er is geen pin mogelijkheid in de studio, een rittenkaart of losse les reken je contant of via een tikkie af meteen na de les.
  • Je bent 15 minuten voordat de les begint welkom om jouw plekje uit te kiezen
  • Zorg dat je niet stevig eet, liefst een luchtige maaltijd 1,5-2 uur voor de les, dan beweeg je makkelijker
  • Het gaat om jouw ervaring, het voelen en leren kennen van je lichaam en wat jij echt wil …niet om prestaties… wel om aandacht aan jezelf te geven en jouw innerlijke criticus los te laten

Wel zo fijn om te weten dat er yogamatten, kussen, bolsters en dekens zijn.
Wil je extra comfort en een vertrouwd gevoel, neem dan jou persoonlijke yogamat, kussentje en dekentje mee. Warme sokken kunnen ook heel prettig zijn.

Tip: denk ook aan een notitieboekje, als je het fijn vindt om nieuwe ervaringen en inspiratie op te schrijven tijdens het theedrinken.

Akasha Geet Kaur