Marlijn Driessen

Seva Ramdesh Kaur Kundalini Yoga & Coaching

Al ruim 20 jaar beoefen ik met heel veel plezier yoga. Ik begon met Hatha Yoga maar kwam pas echt “thuis” toen ik in 2009 de Kundalini Yoga ontdekte. Mijn hart ging open.

Kundalini Yoga, ook wel de Yoga van Bewustzijn genoemd, bestaat uit een serie dynamische oefeningen, krachtige ademhalingstechnieken, meditatie en mantra’s. Iedere les is anders want je doet steeds een andere set (= serie oefeningen). Na jaren zelf les gevolgd te hebben, kreeg ik de kans om af en toe in te vallen. Dat beviel zo goed dat ik vanaf het najaar van 2017 een eigen les ben gaan geven in Yogastudio Be in Noord op de donderdagavond. Tijdens de coronatijd gaf ik noodgedwongen thuis online les en dat is natuurlijk niet te vergelijken met een ‘live’ les. Toch bleek het een prima alternatief en daarom heb ik besloten om op de woensdagochtend een online les te blijven aanbieden. Voor iedereen die een extra les wil volgen of een keer niet kan op de donderdag.

Naast het lesgeven ben ik (yoga) coach, in 2017 heb ik de opleiding Kundalini Yoga Coaching level 1 en 2 afgerond. Ook voor coachingsvragen kun je dus bij mij terecht.

Je bent van harte welkom in mijn les; met of zonder yoga-ervaring. Het zelf ervaren is de beste manier om te merken of Kundalini yoga iets voor je is. Stuur me even een berichtje zodat ik weet dat je meedoet.

Lestijden

Woensdagochtend 9.30 – 11.00 uur (online)

Donderdagavond 18.45 – 20.15 uur (Yogastudio Be Haarlem Noord)

Tarieven

  • Abonnement € 54 per maand op basis van 46 lesweken per jaar
  • Losse les € 17,50
  • Wil je een proefles volgen? Neem even contact met me op.

Aanmelden of meer info

T: 06-24145234

M: marlijndriessen@yahoo.com

 

Marlijn Driessen