Sandesh Singh

Sandesh Singh Kundalini Yoga / Lachyoga  / Yoga coaching

“Meegenomen door een vriend kom ik nu al 4,5 jaar bij Sandesh op de maandagochtend yogacursus. Zijn lessen kenmerken zich door zijn fijne en rustige manier van lesgeven, goede uitleg van de oefeningen en persoonlijke aandacht. Kortom…..een aanrader!” – Peter

“De kundaliniyoga-lessen bij Sandesh zijn als een warm bad. Daarna voel ik me meer mij. Ik hoor het zelfs aan mijn stem.” – Edith

Hai Vo, die als yoga docent de naam Sandesh Singh heeft gekregen, beoefent sinds 2011 Kundalini Yoga en heeft zijn Kundalini Yoga Level 1 opleiding afgerond in 2014. Sinds 2016 geeft hij Lachyoga lessen en voor de individuele cursisten die meer diepgang wensen is er een yoga coaching traject beschikbaar. Sandesh Singh betekent ‘hij die zijn spirituele pad praktiseert en ermee in harmonie leeft’. Sandesh wil door middel van zijn yogalessen mensen ondersteunen om hun natuurlijk ‘flow’ (weer) te vinden en vaak door een moeilijke periode in het leven heen te komen. Iedereen is uniek en heeft daardoor recht op een unieke aanpak, daarom blijft Sandesh zich verder verdiepen verschillende technieken en deelt hij graag zijn ervaring.

Hai,  is jarenlang ondernemer en consultant geweest in het ICT wezen. Hij heeft tijdens zijn ondernemerschap veel mogen reizen en kunnen leren van zaken doen in andere culturen. Als all round ondernemer stelt Hai tegewoordig zijn kennis en ervaring ter beschikking om gemotiveerde teams op te bouwen die vanuit het hoofd en het hart kunnen werken.

Omstreeks 2009 had Hai veel stress rondom zijn werk en voelde hij zich gedwongen om op zoek te gaan naar zijn innerlijke waardes en motivatie. Deze periode bracht een periode van ongezondheid en het gevoel niet meer ‘in the flow’ te zijn. Zijn zoektocht naar een gezonder leven leidde tot verdieping in yoga, massage, voeding en de natuurlijke krachten zoals de seizoenen en maanstand. In 2012 is Hai vader geworden van zijn eerste dochter Eliana. Zij is zijn inspiratiebron om een rustiger leven te leiden en zich meer naar binnen te richten. Hai is gemotiveerd om als vader zijn dochter te inspireren en haar te begeleiden in de zoektocht naar innerlijk geluk en een gebalanceerd leven in harmonie met moeder aarde.

Kijk bij Rooster voor lestijden van Sandesh en kijk bij Lessen voor meer informatie over Kundalini Yoga.
Voor meer  informatie over lessen kun je via de onderstaande website of per telefoon contact opnemen met Sandesh.

Lessons in English: Sandesh is able to teach his lessons multi lingual in Dutch and English. Currently the Sunday is often taught in both languages.

Tarieven

 • 2 Proeflessen: 15 Euro
 • Losse les – 13 eur
 • 4 lessen maandkaart a 42 euro (per kalendermaand)
 • 5 lessen kaart a 62,50 euro (90 dagen geldig)*
 • 10 lessen kaart a 115 euro (90 dagen geldig)*
 • 10 lessen kaart a 125 euro (120 dagen geldig)*

*In geval van een blessure kan de kaart na overleg  voor een afgesproken termijn bevroren worden.

Handig om te weten:

 • Kom op tijd naar de les, de deur is 15 minuten voor de les geopend.
 • Er zijn matten, dekens, bolsters, blokken en kussens in de studio.
 • Er is geen pin in de studio, een leskaart maak je per bank over. Een losse les of proefles reken je meteen na de les af contant of via een tikkie.
 • Als je voor de eerste keer meedoet en een blessure hebt, meldt dat alsjeblieft voorafgaand aan de les.
 • Zorg dat je niet net voor de les hebt gegeten, hooguit een klein ontbijt; dat bevordert de beweeglijkheid van het lichaam.

Contact via whatsapp: 0615071809

“Het is altijd fijn als jij de les geeft en het is steeds anders. Dus gewoon doorgaan. Ik ben een fan en ik hou van je” –  Toon

“Erg blij met de lessen op maandag. Fijne, rustige sfeer. Fijne, persoonlijke docent. Elke keer ben ik weer blij en bijgetankt en heb ik weer energie om de week aan te kunnen. ” – Rachel