Xandra Deul

Welkom!

 

Mijn naam is Xandra Deul en sinds 5 jaar verzorg ik verschillende yogalessen en workshops.  De beoefening van yoga trok mij al veel langer aan, maar het beeld dat ik destijds had van de mensen die yoga beoefenden ( zweverig, alternatief etc), maakte voor mij de drempel te hoog om een yogastudio binnen te stappen. Toen ik hoorde dat er op de plaatselijke sportschool ook Yogales werd gegeven meldde ik me direct aan. Tijdens deze 1e les werd ik behoorlijk geconfronteerd met mijn lichaam en Mind. Ik dacht toch ècht dat ik leniger, krachtiger en stabieler was! Ietwat teleurgesteld ging ik naar huis. Die nacht viel ik direct in slaap, sliep als een blok en werd helder wakker… Ik was verkocht en ging de uitdaging met mezelf aan. Binnen een jaar voelde ik me al zoveel fitter, krachtiger, soepeler en meer ontspannen. Ook mijn ademhaling was sterk verbeterd waardoor ik veel minder benauwdheidsklachten had (hoefde minder medicatie voor astma te gebruiken). Deze voordelen wilde ik ook graag anderen laten ervaren.

 

Ik ben nu gediplomeerd Poweryoga- Yinyoga- Restorativeyoga- en yoga Nidra docent. Ik blijf me ontwikkelen en blijf doorleren want in Yoga ben je nooit uitgeleerd!

 

YIN YOGA
Een rustige yogavorm waar houdingen, zonder dat we de spieren aanspannen, 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Dit bevordert de lenigheid en stimuleert het bindweefsel.
Tijdens Yin yoga stimuleren we tevens meridianen/energiebanen die in verbinding staan met verschillende organen.
Yin yoga verbetert de stroming van energie, de immuniteit en emotionele stabiliteit.
Omdat ieder lichaam uniek is, is elke houding mbv props (kussens, dekens, blokken), aan te passen.
Geef wel even aan wanneer er sprake is van zwangerschap/recente bevalling, blessure, ziekte of beperking.
Wees welkom en ontdek je Yin-side!

 

TARIEVEN
– Proefles        €  10,00
– Losse les      €  15,00
– 3   x kaart     €  40,00 ( 1 mnd geldig)
– 10 x kaart     € 125,00 (3 mnd geldig)
Bijdrage Proefles en losse les graag gepast contant voor aanvang van de les voldoen. Voor de bijdragen van de 3 en 10 x kaart stuur ik je een betaalverzoek via de bank.

 

CONTACT/ AANMELDEN
– 06-50550752 (spreek gerust in).