Lucienne de Jong

Fysiopilates

Mijn naam is Lucienne. Sinds 1985 ben ik werkzaam in en mede- eigenaar van de praktijk Oefentherapie Alkmaar. Ik heb vele scholingen op divers terrein gevolgd waaronder behandeling van chronische pijnklachten, ontspanningstechnieken, NLP, slaaptherapie, Fysiopilates en balanstraining. Sinds 1998 geef ik training aan groepen met chronische pijnklachten.

Het is mijn passie om mensen in beweging te krijgen! Daarom is nu ook in Haarlem  Fysiopilates gestart. Het doel van Fysiopilates is het creëren van een evenwichtig, sterk spiersysteem en een soepel lichaam. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en ongetrainde spieren weer geactiveerd en versterkt. Houding en balans worden verbeterd.  Fysiopilates is onder andere geschikt voor mensen met lage rugklachten, nek- en schouderklachten, heup- en knieklachten, artrose en osteoporose.

Voor mij is het een uitdaging om mensen met plezier te laten sporten waarbij rekening gehouden wordt met hun mogelijkheden.  Als oefentherapeut Mensendieck ben ik een allround bewegingscoach die professionele, persoonlijke aandacht geeft tijdens de groepstraining.  Fysiopilates blijft uitdagen, iedere les opnieuw. Het is leuk, afwisselend en de zichtbare resultaten blijven motiveren!

Voor wie?
Fysiopilates is met name geschikt voor mensen met (chronische) lichamelijke klachten of blessures Er wordt getraind op matten in groepen van maximaal 10 mensen. Bij lichamelijke klachten is een korte intake wenselijk voor aanvang van de training. Iedereen doet op zijn/ haar eigen niveau mee.

Waar en wanneer:
Yogastudio BE
Spaarnwouderstraat 69 zw.
2011 AC  Haarlem

Donderdagochtend van 9.30 – 10.30 uur.

Mocht je specifieke pijnklachten hebben waardoor je meer persoonlijke aandacht nodig hebt of het gewoon prettiger vinden om één-op-één begeleiding te krijgen dan zijn privélessen mogelijk.

Inlichtingen:
Lucienne de Jong, oefentherapeut Mensendieck
T. 06 49635120
oefentherapielucienne@gmail.com