Ana Crnov

Hatha Yoga

Welkom!  

Mijn naam is Ana en ik stel me graag aan je voor.

Ik ben ruim 9 jaar geleden begonnen met yogabeoefening, aanvankelijk vanwege langdurig veel fysieke pijn. Volgens de reumatoloog enkel te verhelpen met pijnstillers. Hier kon ik me niet mee verzoenen, dus zocht ik alternatieve manieren van heling. Zo kwam ik op mijn yogapad.

Yoga werkte vrijwel direct voor mij. De oefeningen brachten snel pijnverlichting. Daarnaast leerde ik voor het eerst om stil te staan bij mijn lichaam en ernaar te luisteren. De relatie met mijn lichaam zei veel over hoe ik destijds in het leven stond: op de stand presteren en pleasen, mezelf voorbij lopend.

In yogalessen leerde ik te kijken naar hoe ik er letterlijk en figuurlijk bij zat, wat ik voelde en waar, hoe ik ademde en bewoog en naar wat mijn lichaam aankon, mijn fysieke grenzen. En heel belangrijk: naar hoe ik daarmee omging. Ik leerde dat ik een keus had om naar mijn lichaam te luisteren en dat dit ook effect had buiten de lessen in mijn dagelijkse leven. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak. In yoga werk je aan jezelf op al deze gebieden en zo aan je gezondheid als geheel. Yoga is zo voor mij een levensbehoefte geworden, een waardevolle ingang om verbinding te maken met mezelf. En vanuit daar met de buitenwereld.

Op mijn (yoga)pad kwam ik verder in aanraking met de waardevolle wegen van mindfulness en massage. 

Graag deel ik deze waardevolle ingangen om tot jezelf te komen via yoga, mindfulness en massage. 

 

Mijn Hatha Yoga les

In mijn yogalessen ligt de focus op de ervaring, niet op prestatie. Er is aandacht voor een goede technische uitvoering, maar de houdingen zijn geen op zichzelf staand doel. Er is geen competitie. Het gaat om het leren kennen van je eigen lichaam en via die ingang de reis naar binnen. Naar jezelf. De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring.

Mijn Restorative Yoga les

Naast Hatha yoga geef ik ook Restorative yoga les. Dit is een herstellende vorm van yoga met als doel diepe ontspanning. Zowel fysiek, mentaal als energetisch laad je via rusthoudingen weer op. Deze vorm is voor iedereen geschikt en kan aan elk lichaam worden aangepast. Privé-les in Haarlem Noord en groepslessen in het centrum.

 

Je bent welkom!

Meer informatie over Hatha Yoga, mijn yogalessen, massages, mindfulness en mij, vind je op www.yogastudioana.nl

Tarieven

Voor tarieven zie www.yogastudioana.nl/tarieven-2

Lestijden
Maandag 18:30  – 19:45
Woensdag 18:30 – 19:45

Contact en aanmelden
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op:
T: 06-44220684 (WhatsApp / bellen)
E: info@yogastudioana.nl