Stephanie Selhorst

Ik ben Stephanie Selhorst en woon sinds 1,5  jaar in Haarlem. Ik heb hiervoor 16 jaar op Sri Lanka gewoond, hier ben ik terecht gekomen, omdat ik op mijn 21ste vrijwilligerswerk ben gaan  doen in dit mooie land, om de armen te helpen. Zes maanden lang assisteerde ik op een school voor gehandicapte kinderen in een klein dorpje in de buurt van Mawanella.

Gedurende deze tijd ontmoette ik, mijn nu ex-echtgenoot, waar mee ik 2 fantastische hotels heb gerund en een prachtige zoon, Suraj, mee heb gekregen.

Ik ben een geweldige dierenvriend, heb velen zwerfhonden en katten in Sri Lanka opgevangen en herplaatst.  Het is door de liefde van dieren dat ik een cursus diercommunicatie volgde; ik help de eigenaars en hun huisdieren om elkaar een beetje beter te begrijpen.

“ I believe in living in the flow of life and its journey ”.   Alles komt op het juiste moment en  voor een reden en dus zo ook kwam Kundalini Yoga op mijn pad in 2012 en sinds 2013 ben ik een gecertificeerde Kundalini Yoga-instructeur. Ik wil graag meer te weten komen over mezelf, het leven en alles wat we zijn en niet zijn. Ik geniet van het dagelijkse proces en de voortgang van deze reis.

Per 14de Januari geef ik les in Studio BE op maandag avond van 20.00-21.30u.

Meld je aan of kom gewoon een keer langs, ervaring of niet alle levels zijn welkom, kom en ervaar wat kundalini yoga voor jou kan doen / betekenen.

Ik zie je graag dan!

SAT NAM

Tarieven

  • 2 x Proefles          € 16,-
  • Losse les               € 15,-
  • 5 rittenkaart        € 70,00
  • 10 rittenkaart      € 120,00 (6 mnd geldig)

Informatie

Neem bij vragen gerust contact met me op 

T: 06 46706439

E: stephanieselhorst@hotmail.com