Johan

Tijdens mijn sociale academie studie in 1970 ontmoette ik Saswitha. Hij leidde mij persoonlijk op in de Swabhawat en dit werd mijn levensbestemming. Vanaf 1974 geef ik yogales en later voegde ik de Healing Tao van Mantak Chia hieraan toe. Het beoefenen van de Qi Gong, Chi Nei Tsang en Tai Chi gaf een toenemende verrijking en verdieping in mijn manier van lesgeven. Al mijn opleidingen waaronder een psychotherapeutische brachten mijn hoofd, hart en buik samen. 

Ik merk vaak dat de Chi Nei Tsang als helende buikmassage een grotere uitwerking heeft dan menige cognitieve psychotherapeutisch behandeling. In de Chi Nei Tsang daarentegen ervaar je werkelijk de diepte van het voelen en je innerlijk weten. 

Het doel van mijn bezigheden is om een maximale doorgifte mogelijk te maken aan mijn studenten. To be all in one. Te duiken in de essence van onze bewustwording. Juist in het contact met jou en hierin van betekenis zijn geeft mij een grote voldoening en dankbaarheid. Alle gebeurtenissen en alle mensen in ons leven verschijnen omdat we deze zelf aangetrokken hebben. Aan jou wat jij hiermee doet.

 

Les info

Vooraf svp aanmelden op 06-57 22 79 20 of info@qigongworks.nl. Vooraf vraag ik over je gezondheid. Neem svp zelf eigen badlaken en flesje water mee. 

Lestijden: dinsdag van 20.15 – 21.30 uur.

Lesgeld: Proefles € 12,00. – € 45,00 per maand.

Les inhalen kan op ander dag. Zie www.qigongworks.nl