Lisa Diep

Yoga bracht me waar ik nu ben.

In 2016 reisde ik naar India om daar een transformatie door te maken. Ik begon de hatha yogadocenten opleiding om mezelf beter te leren kennen. Na een maand had ik veel geleerd over mezelf en over het lesgeven, maar ik wilde meer leren.

Dus ik bleef nog twee maanden in de yoga ashram, waarvan de eerste maand stage. Tijdens mijn stage leerde ik meer over lesgeven en assisteerde ik bij de yogalessen. De laatste maand heb ik een vervolgopleiding gevolgd waarbij ik ook leerde om yin yoga en vinyasa yoga les te geven.

Na drie maanden in de Arhanta yoga ashram heb ik niet alleen de 200-uurs, maar ook de 300-uurs docentenopleiding behaald.

Mijn transformatie was begonnen en ben ik van yoga voor mezelf naar yoga voor anderen veranderd.

Naast de tijd in deze yoga ashram, ben ik ook twee weken in de Sivananda ashram in Kerala (Zuid-India) geweest voor persoonlijke groei en zelfstudie.

Ik wilde meer over meditatie weten en heb deelgenomen aan de 10-daagse vipassana meditatie retraite in India. Deze tien dagen heeft me veel geholpen met mijn transformatie.

Nu geef ik yogales in Nederland op verschillende locaties.

Het creëren van een ervaring die leidt tot meer vrede en rust in jezelf, is mijn passie voor het lesgeven van yoga. Ik word blij om te zien hoe de deelnemers, na afloop van de les, meer ontspannen zijn.

De lessen

De hatha yoga les is een pittige les met een afwisseling van activiteit en korte rustpauzes. Deze afwisseling helpt bij het creëren van een beter balans in je lichaam.

De yin yoga les is een rustige les. We blijven een paar minuten in elke houding, waardoor het lichaam in diepere lagen wordt gestretcht. Laat je meevoeren met de verhalen naar een diepe ontspanning.

Lestijden en tarieven

Woensdag locatie Centrum (Spaarnwouderstraat 69 zw):
18:15 – 19:45 Hatha yoga
20:15 – 21:30 Yin yoga

Proefles € 10,00
Losse les € 15,00
5-rittenkaart € 67,50 (8 weken geldig)
10-rittenkaart € 120,00 (13 weken geldig)

Aanmelden kan via info@niadanaturelight.com

Heb je vragen, bel of mail me gerust.
Tel: 0616687602
E-mail: info@niadanaturelight.com
Website: www.niadanaturelight.com