Joeke

Shaking Medicine Yoga

Van harte welkom op mijn pagina. Mijn naam is Joeke en ik voel mij ontzettend gepassioneerd en dankbaar om Shaking Medicine aan te mogen bieden bij deze fijne plek. Mijn passie en focus liggen op dit moment bij yoga, dans en overige beweging en besteed hier ook de meeste tijd aan met veel plezier.
Wat ik belangrijk vind om mee te geven in mijn lessen en workshops is om het leven/jezelf niet te serieus te nemen, en om met liefdevolle aandacht met jezelf om te gaan.
In 2016 heb ik er volledig voor gekozen om mijn hart te volgen en de dingen te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Ik heb geleerd om mij diep te verbinden met mijzelf, mijn gevoelens, emoties en waarheid. Het voelt voor mij ontzettend krachtig om helemaal mezelf te kunnen zijn en te doen waar ik blij van word.

Sinds ik heel jong was begon ik met ballet lessen en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot meer hip hop dans, streetdance en Zumba. Nadat ik ben gestart met de HBO studie Sportkunde in Haarlem heb ik mij gekwalificeerd tot Zumba docente en Yin Yoga docente. Voor mijn stage ben ik vijf maanden naar Nieuw-Zeeland gegaan en heb ik echt kennis gemaakt en de helende wonderen ervaren van yoga in het algemeen.
Drie jaar en +500 uur lesgeef ervaring later ben ik met een enkeltje naar India gereisd en heb daar een intense yoga studie gevolgd voor Hatha en Yin Yoga.
Een jaar na deze opleiding kwam ik in Australië in contact met Shaking Medicine en heb hiervoor een training gevolgd. Ik ben tot nu toe de enige in Europa die deze vorm van yoga aanbied en voel mij vereerd en zelfverzekerd om dit meer en meer te mogen verspreiden.

Op een speelse, geaarde en ontspannende wijze faciliteer ik mijn lessen en workshops met als missie om mensen in vrijheid en overvloed te laten bewegen. Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en zich helemaal vrijuit kunnen bewegen en uiting kunnen geven aan wat zij voelen.

Tarieven
5 rittenkaart €75 (3 maanden geldig)
10 rittenkaart €140 (6 maanden geldig)
Proefles €15 + optie 1: €15 voor twee proeflessen // optie 2: neem tijdens je proefles gratis een vriend of vriendin mee!
Losse Les €20
*In geval van een blessure kan de kaart na overleg  voor een afgesproken termijn bevroren worden.

Handig om te weten:

  • Kom op tijd naar de les, de deur is 10 minuten voor de les geopend.
  • Er zijn matten, dekens, bolsters, blokken en kussens in de studio.
  • Er is geen pin in de studio, een leskaart maak je per bank over. Een losse les of proefles reken je meteen na de les af.
  • Als je voor de eerste keer meedoet en een blessure hebt, meldt dat alsjeblieft voorafgaand aan de les.
  • Zorg dat je niet net voor de les hebt gegeten, hooguit een klein ontbijt; dat bevordert de beweeglijkheid van het lichaam.

Contact en aanmelden

Op de officiële Shaking Medicine website staat uitgebreide uitleg over deze vorm van yoga en kun je zelfs een gratis proefles doen online. Klik hiervoor op deze link

Als je meer specifieke vragen hebt over Shaking Medicine en/of wanneer je graag een les mee wilt komen doen kun je telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen.
Tel: 0631397350 (WhatsApp of SMS)
E-Mail: joeke93@hotmail.com

Ik heet je van harte welkom bij mijn lessen. Iedereen die zich nieuwsgierig of enthousiast voelt nodig ik uit om gewoon gezellig een keer mee te komen doen en kennis te maken met mij en met deze mooie, krachtige vorm van beweging en ontspanning.

Reviews
Heerlijke workshop Shaking Yoga! Spanning uit je lijf trillen, yoga, mediteren met klanken en dat ontspannen en vrolijk begeleid door Joeke. Zo wil ik iedere zaterdag wel beginnen! – Marjolijn Wesseloo

Ik heb één workshop Shaking Medicine gevolgd bij Joeke en het voelt precies als wat mijn lichaam (en denkend hoofd) nodig heeft. Joeke begeleidt op een kundige en plezierige manier. Ze IS er helemaal. Deze yogales voelde zacht en ‘ruimte gevend’. Heel fijn! – Wilma Geldof