Eva Gloerich

Eva Gloerich YIN YANG YOGA, YIN YOGA

Leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ik ben Eva, 33 jaar en in India opgeleid als Hata/Vinyasa Yoga Teacher (200 hrs. RYT, registerd by Yoga Alliance International).

Mijn eerste yoga ervaring was in 2007, bij een studio in Haarlem. Yoga en ik waren geen liefde op het eerste gezicht. Ik ging soms wel, soms niet, veranderde van scholen en van docenten, maar ik vond niet echt wat ik zocht. Tot ik 2,5 jaar geleden bij een studio binnenkwam waar ik vond wat ik zocht. Een fijne plek, met prettige docenten, niet zweverig, en een combinatie tussen inspanning en ontspanning. Het yogavuurtje in mij was ontwaakt. Ik voelde mij beter, blijer, relaxter, rustiger en vooral happy-er als ik regelmatig yoga deed. Hier wilde ik meer van, dat wist ik zeker! In januari 2017 ben ik naar India gegaan om daar Yoga Teacher Training te volgen en eind januari mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen. Sindsdien ben ik begonnen met lesgeven in het Posthuis in Haarlem en het geven van privélessen. Zowel op de mat als daarbuiten ben je in yoga nooit uitgeleerd. Na mijn teacher training heb ik een 2-daagse chakracursus gevolgd van Acharya Yogesh, een internationale – bekende- chakra/yoga/meditatie/yoga en filosofie trainer. En ondertussen ben ik al aan het kijken voor een vervolgopleiding.
In mijn lessen vind je een balans tussen inspanning en ontspanning, tussen yin en yang, met aandacht voor meditatie en ademhalingstechnieken.

Heb je vragen? Mail of bel me dan zodat ik je vragen kan beantwoorden!

Liefs,
Eva

Tarieven

Proeflessen: 2 lessen voor 15 euro
Losse les: 12 euro
10-lessenkaart voor 100 euro (4 maanden geldig)

Tot gauw op de mat!

Voor vragen of meer informatie:

T: 06-42090652

M:Evagloerich@gmail.com