Cindy Stello

Cindy Stello 
Meditatie

“Cindy heeft mij op een fijne manier kennis laten maken met meditatie. Haar rustige, no-nonsens aanpak met wekelijkse oefeningen zorgen ervoor dat het goed toepasbaar is in mijn dagelijks leven” – cursist Claire Preijde

Het is een cadeau om de heilzame werking van meditatie en mijn inzichten te mogen delen met anderen. De hernia die ik begin 2014 kreeg, ging gepaard met veel pijn, verlamming en een stevige depressie. Ik ontdekte dat meditatie mij kon helpen de pijn te bestrijden en belemmerende gedachten te overwinnen.

Er zijn veel verschillende meditatievormen met elk een eigen nadruk en achtergrond. Ik help je graag met uitzoeken welke vorm bij je past en hoe je die het beste in je dagelijks leven kunt integreren.

Opleidingen & cursussen

  • Dominicanen klooster Huissen – Vipassana Stilteretraite o.l.v. Riët Aarsse, 2017
  • Centrum voor Mindfulness – Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR), 2017
  • Vipassana Haarlem – Insight Dialogue, 2017
  • Nederlof Reiki Instituut – Dynamic Meditation Teacher, 2015 – 2017
  • Jewel Heart Nijmegen – Meditatiedag met Frits Koster ‘Mindfulness & Mededogen’, 2016
  • Vipassana Haarlem – Inzichtmeditatie voor gevorderden, 2016
  • Vipassana Haarlem – Introductiecursus inzichtmeditatie, 2015
  • Scheidegger – Psychologie & Coaching, 2014 – 2015
  • Civas – Voedingsdeskundige, 2014
  • B.M.C. – The International Buddhist Meditation Centre (Bangkok, Thailand) – Introduction Vipassana meditation, 2012

Mijn specialisaties zijn dynamische meditatievormen (ik geloof in een onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest), en de verlichting van stress, piekeren,  depressie en ADHD / ADD klachten. Mijn inspiratie haal ik uit taoïsme, boeddhisme, positieve psychologie en de natuur. Ik volg doorlopend opleidingen en retraites om mijn kennis up to date te houden, zelf te blijven ontwikkelen én uit pure passie.

Wat kan meditatie voor jou betekenen?

vermindering van stress * vermindering van angst en depressie * ontspanning * meer welzijn * meer weerbaarheid * betere concentratie * betere nachtrust * evenwichtige relaties * controle over emoties * pijnvermindering * je doelen bereiken * creativiteit * meer focus * mindfulness * een liefdevolle, vriendelijke levenshouding

Mijn lessen

Mijn benadering van meditatiebeoefening is praktisch en down to earth, met een tikkeltje humor. Het moet natuurlijk wel leuk blijven. Tijdens mijn lessen combineer ik praktijk met theorie. Ik ga in op verschillende meditatiestromingen en –technieken en vertel over boeddhisme.

Zondagavond 19.30 – 20.30 uur. Elke zes weken start een nieuwe Beginnerscursus (6 lessen) € 150. Kijk op Haarlemmeditatie.nl voor startdata.

Vrijdagavond 19.00 – 20.30 uur. Inlooplessen Mindfulness Meditatie. Heerlijk ontspannen lessen gericht op mensen met stressklachten. Ervaring is niet nodig. € 15 per losse les, € 125 voor een strippenkaart (10 lessen).

Zaterdagmiddag. In 2018 zijn er weer diverse thema workshops op de zaterdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur.

Voor vragen of meer informatie:

T. 06  42309848

info@haarlemmeditatie.nl

www.haarlemmeditatie.nl