Christel Zwemmer

RESTORATIVE YOGA

Welkom! Mijn naam is Christel.  

Meer dan 20 jaar beoefen ik yoga. Het begon met het wekelijks volgen van een yogales. Tegenwoordig mediteer en beoefen ik yoga iedere dag. Hiermee doorbreek ik mijn waan van de dag en vind ik kalmte, rust en ontspanning. Dit is precies wat ik graag overbreng in mijn lessen.

Naast mijn praktijk voor Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & (zelf)compassietrainingen geef ik Restorative Yogales. In 2019 heb ik hiervoor de 100hr Restorative Yoga Teacher training afgerond. In mijn yogalessen staan de thema’s ontspanning, loslaten en zachtheid centraal. Ik gebruik Restorative Yoga als basis met invloeden van onder meer Yin Yoga en Yoga Nidra (“slaap van de yogi”). In 75 minuten gun je jezelf op een compassievolle manier een pauze en laat je de waan van de dag (even) achter je.

Restful Yoga in Stressful times

Restorative Yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ of ‘vernieuwende yoga’. En hiermee wordt bedoeld dat je met deze yoga het zelfherstellende vermogen van je lichaam aanspreekt. Het is een vorm van yoga waarbij je volledig ondersteund een yogahouding uitvoert. Het gaat daarbij in het bijzonder om zonder (in)spanning de yogahouding op je in te laten werken. Niet om het versterken of oprekken van spieren en bindweefsel. Een Restorative Yoga les bestaat uit een beperkt aantal houdingen. Je wordt daarbij ondersteund door “props” (hulpmiddelen) zoals kussens, bolsters en dekens om ervoor te zorgen dat je volledig kunt ontspannen en herstellen. De houdingen worden 5 minuten of langer aangehouden. De les is daarom geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, fysieke en/of mentale conditie.

Voel je iedere zaterdagochtend van harte welkom bij Yogastudio BE, locatie Noord om te ont-haasten, ont-spannen en ont-moeten. De les duurt van 09.00 tot 10.15 uur.

Tarieven

1 Proefles             € 10,00

3 Proeflessen       € 25,00

Losse les               € 15,00

5-rittenkaart       € 65,00 (7 weken geldig) *

10-rittenkaart     € 125,00  (12 weken geldig) *

*In geval van een blessure kan de kaart na overleg  voor een afgesproken termijn bevroren worden.

Handig om te weten:

  • Kom op tijd naar de les, de deur is 10 minuten voor de les geopend.
  • Er zijn matten, dekens, bolsters, blokken en kussens in de studio.
  • Er is geen pin in de studio, een leskaart maak je per bank over. Een losse les of proefles reken je meteen na de les af.
  • Als je voor de eerste keer meedoet en een blessure hebt, meldt dat alsjeblieft voorafgaand aan de les.
  • Zorg dat je niet net voor de les hebt gegeten, hooguit een klein ontbijt; dat bevordert de beweeglijkheid van het lichaam.

Contact en aanmelden

Wanneer je meer over mij en mijn professionele achtergrond wilt weten, kijk dan eens op www.christelzwemmer.nl. Heb je vragen of wil je je aanmelden, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via info@christelzwemmer.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06-51344397.

 

Christel Zwemmer