Ana Crnov

Hatha Yoga

Hi en welkom! Mijn naam is Ana en ik stel me graag aan je voor.

Ik ben zes jaar geleden begonnen met yogabeoefening, aanvankelijk omdat ik veel fysieke pijn had. Volgens de reumatoloog door fibromyalgie en te verhelpen met pijnstillers. Hier kon ik mij niet mee verzoenen, dus zocht ik alternatieve manieren van heling. Zo kwam ik op mijn yogapad.

Yoga werkte voor mij. Ik leerde daadwerkelijk stil te staan bij en te luisteren naar mijn lichaam. Hoe zit ik er bij? Wat voel ik? Hoe beweeg ik en wat kan mijn lichaam aan? Wat zijn mijn grenzen? En heel belangrijk: hoe ga ik hiermee om? De relatie met mijn lichaam zei veel over hoe ik destijds in het leven stond. Op de stand presteren en doorgaan, mezelf voorbij lopend. Op de mat werd ik mij daar bewust van.

De pijn nam af en er kwam ruimte om verder naar binnen te gaan. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak. In yoga werk je aan jezelf op al deze gebieden en zo aan je gezondheid als geheel. Yoga leerde en leert mij om verbinding te maken met mijzelf. Om vanuit deze verbinding met mezelf vervolgens verbinding te kunnen maken met de rest van de wereld.

Mijn Hatha Yoga les

In mijn yogalessen ligt de focus op de ervaring, niet op prestatie. Er is aandacht voor een goede technische uitvoering van de houdingen, maar de houdingen zijn geen op zichzelf staand doel. Er is geen competitie. Het gaat om het leren kennen van je eigen lichaam en via die ingang de reis naar binnen. Naar jouzelf.

De lessen beginnen met een initiële ontspanning, dan opwarming van het ademhalingssysteem d.m.v. ademhalingsoefeningen en opwarming van je fysieke lichaam. Gevolgd door verschillende yogahoudingen, tussendoor steeds afgewisseld met ontspannende houdingen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. De lessen zijn geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring.

Je bent welkom!

Voor meer informatie over Hatha Yoga kijk bij Lessen.

Tarieven
Proefpakket    €22,50 (3 proeflessen)
Losse les          € 12,00
5-rittenkaart   € 55,00 | € 11,00 per les
10-rittenkaart € 100,00 | € 10,00 per les

Contact en aanmelden
Wil je je aanmelden of heb je nog vragen, voel je vrij om contact met mij op te nemen:
T: 06-44220684 (WhatsApp / bellen)
E: ana.crnov@hotmail.com