Anna Chiara Devoti

Anna Chiara Devoti Kundalini Yoga / Sat Nam Rasayan

Ik ben Anna Chiara Devoti – mijn spirituele naam is Sarab Daman – en ik kom uit Italië waar ik in 2008 begonnen ben met Kundalini Yoga. Het was vanaf de eerste les een echte Ervaring! Deze vorm van yoga heeft, naast het verder verbeteren van mijn fysieke conditie, ook mijn systeem van bewustzijn en emotionaliteit geraakt. Ik voelde mij “thuis” en ik had meteen het gevoel dat ik er bij hoorde. Dit is een verhaal dat je kunt horen van de meeste mensen die Kundalini Yoga beoefenen.

In dat zelfde jaar ben ik ook begonnen met de opleiding van Sat Nam Rasayan® healing. De twee niveaus heb ik in 2014 afgerond.

Leren om mensen te kunnen helpen door in een diepe maar bewuste staat van meditatie te gaan en tegelijkertijd alles wat je voelt door de verbinding met het energieveld van de persoon waar te nemen: dat was ook een bijzondere Ervaring! En het is dat nog steeds als ik een behandeling geef.

Beneden op deze pagina je kan meer lezen over Sat Nam Rasayan® healing.

In juni 2018 ben ik gestart met de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training, Level 1, bij Yoga Lifestyle Studio Ibiza. Ik heb deze begin november 2018 afgerond.

Naast het geven van Sat Nam Rasayan® healing, geef ik ook ontspanningsmassages. Nu ben ik bezig met een cursus “Energetische massages” om door te gaan met mijn ontwikkeling.

Kundalini Yoga:

Kundalini Yoga wordt de yoga van Bewustzijn genoemd. Het helpt je om je ware zelf te ontdekken, het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven. Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker. Om dit te bereiken, wordt er in Kundalini Yoga gebruik gemaakt van lichamelijke oefeningen (kriya’s), meditaties, mantra’s zingen en ademhalingstechnieken.

Het maakt niet uit of je geen ervaring hebt met yoga: kom gewoon langs om jouw persoonlijke Ervaring te doen.

Op woensdag avond geef ik van 20.15 tot 21.45 les in Yogastudio BE Centrum, Spaarnwouderstraat 69 Haarlem.

Lessen kunnen gegeven worden in Nederlands, Engels en Italiaans.
The lessons can be tought also in English and Italian

Kundalini Yoga tarieven:

Proeflessen: 2 proeflessen €15
Losse les €12.50
5-lessenkaart €55.00
10-lessenkaart €100.00 (12 weken geldig)
10-lessenkaart €120.00 (16 weken geldig)

Interesse? Kom gewoon langs of neem gerust contact met mij op:

T. 06 48893451
E. info@devotionallight.nl
I. www.devotionallight.nl

 

Sat Nam Rasayan®?
Dit is een vorm van genezing die uit India en Tibet komt. Deze is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht in 1968. Rond de jaren ‘90 heeft hij opdracht gegeven aan Guru Dev Singh, die nu de Master is van deze kunst van genezing, om een school te formeren en Sat Nam Rasayan® aan mensen te leren. Rond de hele wereld is er nu de mogelijkheid om cursussen over deze discipline te volgen.

Guru Dev Singh zegt: “De basis van het werken met Sat Nam Rasayan® is de ervaring van de innerlijke stilte, Shuniya genoemd. Vanaf dit punt, de staat van stilte, begint de genezing. In deze bijzondere, meditatieve staat is het mogelijk ongemakken en blokkades in jezelf en in anderen waar te nemen en op te lossen, zodat de kracht van de zelfgenezing weer kan werken.”

Hoe een sessie werkt:

Je ligt aangekleed, met ogen dicht, op het massagebed of op een mat op de vloer. Ik zit naast je en raak de schouder of arm aan. Een behandeling kan ook zonder fysiek contact worden gegeven en ook op afstand.

Sat Nam Rasayan® maakt het mogelijk voor de behandelaar om in een diepe meditatieve staat van bewustzijn te komen. Tijdens deze staat van diepe meditatie – Shuniya – lossen weerstanden en blokkades zich op en ontstaan de wijzigingen van het fysieke, mentale en emotionele systeem.

Voor wie interesse heeft in Sat Nam Rasayan® workshops en opleidingen, kijk op www.satnamrasayanhealing.nl

 

Over ontspanningsmassage

Mijn manier van masseren is rustig, zacht, langzaam en intuïtief. Een massage zorgt voor een ontlading van stress en diepe ontspanning, brengt rust en positieve effecten op het lichaam en op het mentale gebied. Het doel van de massage is om je zo volledig mogelijk te laten ontspannen en genieten zodat je loskomt van de dagelijkse hectiek of stress. Daarnaast worden de spieren soepeler, stroomt het bloed beter door het lichaam en wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd. Een ontspanningsmassage kan daarom heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid, ter voorkoming van stress en overbelasting of om vermoeide en/of pijnlijke spieren aandacht te geven. Door regelmatig een ontspanningsmassage te ontvangen, zorg je ervoor dat je je prettiger, energieker en meer ontspannen in jouw lichaam voelt en dat spieren soepel blijven.