Andrea Borbath

Vinyasa Yoga

Mijn reis op het yogapad is ongeveer 6 jaar geleden begonnen en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in mijn  leven. Mijn kennismaking met yoga is ook het beginpunt geweest van een reis op een meer persoonlijk niveau van zelf ontplooiing. Yoga helpt mij elke dag een beter mens te zijn en opent steeds nieuwe deuren voor mij.

Ik heb mijn teacher training afgerond bij de zeer ervaren yoga docenten Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Door hun uitgebreide anatomische kennis te delen hebben ze mij geinspireerd om steeds naar de functie van een yoga houding te kijken in relatie tot het lichaam.

Mijn lessen zijn dan ook gebouwd op het idee dat elk lichaam uniek is en dat er geen standaard yogahouding (asana) bestaat die op elk lichaam op dezelfe wijze toe te passen is. De houdingen zijn er om het lichaam te dienen en niet andersom. Yoga geeft er niet om hoe je er uit ziet en wie je bent. Yoga is voor iedereen: jong en oud, dun en dik, flexibel en stijf, kort en lang.  Het ene is niet beter dan het andere.

Mijn doel is om jou te begeleiden en te helpen meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, innerlijke rust te vinden, het lichaam sterker en de geest flexibeler te maken. Dit allemaal in een ontspannen sfeer en met een beetje humor. In mijn lessen combineer is vaak een korte meditatie met pranayama (ademhalings oefeningen), flow en kracht afgewisseld met momenten van ontspanning.

Ik geloof dat de invloed van yoga niet ophoudt als je de studio verlaat. Naast de lichaamlijke voordelen, zal het je ook helpen met meer compassie naar jezelf en naar anderen te kijken. Kortom, yoga maakt de wereld net een stukje leuker 🙂

Kom en ervaar het samen met mij!

Wanneer 

Vinyasa yoga (vanaf 19 november 2019) – Dinsdag 18:30-19:45
Vinyasa yoga (vanaf 1 januari 2020) – Woensdag 20:15-21:30

Tarieven

Kennismakings actie: 2+1 gratis les voor 25 euro (ideaal om kado te geven/eenmalig per persoon/4 weken geldig)
Losse les: 12,50 eur0
5 lessen: 55 euro (8 weken geldig)
10 lessen: 100 euro (15 weken geldig)
Prive les: neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken

Je aanmelden voor de les kan door een berichtje te sturen naar
06-30638433.
Heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op via email andrea.borbath@gmail.com

Voor een dosis inspiratie volg mij op instagram.com/urbanyogi_

Vinyasa Yoga